Cadouri și decorațiuni de Crăciun

Cum a fost la deschiderea magazinului Kik din Botoșani?
noiembrie 13, 2018
Deconectarea de cotidian: Ia ATITUDINE pentru o viață împlinită
octombrie 3, 2019

Voi cum stați la capitolul cadouri și decorațiuni de Crăciun?

Dragii mei, dacă tot stau mai mult în pat în perioada aceasta pentru că îl așteptăm pe Marcu în orice moment, m-am gândit să vă scriu puțin. În primul rând, pentru că scrisul mă relaxează și în al doilea rând, îmi face mare plăcere să mă gândesc la perioada Crăciunului.

Pentru mine Crăciunul este despre familie, cu atât mai mult acum, când primul nostru băiețel o să vină în această perioadă. Cred că o să rămână sărbătoarea mea preferată.

Anul acesta am fost puțin mai harnică și m-am organizat din timp cu tot ce înseamnă decorațiuni și cadouri de Crăciun. Trebuie să recunosc că mai mult datorită lui Marcu, pentru că în mod normal, probabil lăsam aceste task-uri pe ultima sută de metri, cu 2-3 zile înainte.

Așadar, dacă sunteți în situația în care aș fi fost eu, m-am gândit să vă dau câteva idei care să vă ajute să faceți shopping-ul mai inteligent, atât din punct de vedere al timpului, cât și din punct de vedere financiar.

Consider că cel mai important lucru, ar trebui să rămână totuși, momentele trăite alături de cei dragi și că acestea sunt mult superioare cadourilor. Mereu m-am concentrat să ne organizăm în așa fel încât, de Sărbători să petrecem cât mai mult timp cu familia și prietenii. Însă, indiferent ce buget disponibil am avut, îmi face mare plăcere să ofer câte o mică atenție fiecăruia.

Am început goana după cadouri încă de la începutul lunii decembrie, iar deschiderea magazinului Kik din Vaslui, a fost o foarte bună oportunitate. Că tot vorbeam mai sus de shopping inteligent, îmi place că în acest magazin găsești de toate, am reușit să iau câteva cadouri de acolo la prețuri foare avantajoase, iar dacă sunteți fan decorațiuni, vă avertizez că nu puteți să vă abțineți.

Și pentru că imaginile vorbesc de la sine…

Am să vă las un video cu experiența de shopping pe care am avut-o împreună cu Paula, câștigătoarea concursului organizat împreună cu magazinul Kik din Vaslui. Vă las link-ul  aici și cu experiența pe care am avut-o la deschiderea magazinului Kik din Botoșani. Aștept cu nerăbdare să se deschidă și în Iași, eu deja sunt fan :X.

 

Câteva idei care v-ar ajuta, cu privire la decorațiuni. Indiferent că vreau să-mi decorez living-ul sau dormitorul, lumânările nu trebuie să lipsească, mi-am mai luat și câteva decorațiuni care se aprind, în formă de brad și steluțe, aaa da și felinare sau chiar instalații. Îmi place să mă axez, în special pe lumini, îmi dă așa o stare cozy.

Anul acesta, a fost primul an când am împodobit bradul în Iași, trebuie să vă menționez că locuiesc din 2009 aici. Mai tot timpul plecam acasă sau stăteam în chirie, în apartamente destul de mici, găseam eu un motiv. Însă, pentru că de data aceasta a trebuit să rămânem, am zis că e imperios necesar să avem brad. Nu poți simți Crăciunul fără brad în casă nu? Pentru brad am găsit o varietate de globuri, fundițe și instalații. Trebuie doar să te organizezi din timp cu ce ai nevoie și pe ce cromatică alegi să mergi, fiind foarte multe, o să-ți fie greu să te hotărăști dacă nu ai nimic în minte în prealabil.

Împreună cu Simona în goana după decorațiuni :X

Cadourile pentru cei dragi…

De asemenea, am luat în considerare și cadourile pentru cei dragi. Pentru sora sau prietena ta, am văzut multe pijamale drăguțe, halate pufoase, papucei de casă călduroși, căni sau perne decorative.

Dacă vrei să-i cumperi mamei ceva, decorațiunile pentru bucătărie sunt ideale, de la fețe de masă în ton cu Sărbătorile, la platouri pentru prăjituri, tot felul de cutii pentru depozitare sau dacă este fan îmbrăcăminte, eu mă uit de obicei după eșarfe, accesorii sau cămășuțe, pentru că acolo le nimeresc mărimea :).

M-am bucurat să găsesc articole și pentru bebe, cum aș putea să nu-l iau în calcul și să nu-i cumpăr câteva hăinuțe sau jucărioare?

Mereu las la final cadourile pentru bărbați, mi-e cel mai dificil să le iau :)). La Kik am găsit în special, articole vestimentare. Ca să-mi mai vină alte idei de cadouri pentru ei, încerc să fiu atentă la pasiunile lor: sunt pasionați de muzică, adoră ceasurile sau parfumurile, mai am pasionați de vinuri iar dacă trebuie să le cumpăr băutură, încerc să găsesc ceva frumos ambalat sau cu un design mai deosebit. Trebuie să muncesc mai mult la acest capitol, mereu îmi dă bătăi de cap.

Îmi doresc să aduceți cât mai multe zâmbete pe buze celor dragi și să vă surprindă Moșul cu tot ceea ce vă doriți!

Gata, mă opresc aici, mă cam ia somnul :)), sper să vă fie de folos ultimul articol din acest an. Dar înainte de a încheia, vă doresc din suflet să aveți parte de Sărbători minunate și liniștite alături de cei dragi, iar 2019 să vină așa cum vi-l imaginați.

Vă îmbrățișez cu drag! R.C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.