Începe-ți anul într-un mod fabulos

Ce nu-mi lipsește din bagaj de sărbători?
decembrie 22, 2016
Despre shopping-ul inteligent
ianuarie 16, 2017

Dragii mei,

După o lungă vacanță de sărbători, am revenit cu forțe proaspete și sunt gata să-mi încep anul într-un mod cât se poate de fabulos. Același lucru îmi doresc să faci și TU, cel care mă citești și care mi-ai fost alături în tot acest timp.

Haide să vorbim despre tine și despre cei pe care îi iubești. Promite-ți că îți/le vei aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi din acest an și că nu vei rata nici un moment din viață pentru a face asta.

Sunt o persoană pozitivă și îmi doresc să fiți și voi. Starea de bine îți face ziua mai bună, te face mai productiv și te ajută să rezolvi mult mai multe aspecte decât îți poți imagina. Îmi place să zâmbesc, să râd, să fiu înconjurată de oameni de calitate și nu în ultimul rând, să fiu pur și simplu, FERICITĂ.

Mi-am început anul într-un mare fel, cu un peisaj de poveste și cu o bijuterie cu diamant care mi-a adus zâmbetul până la urechi. Da, trebuie să recunoaștem, în special noi femeile, iubim bijuteriile. Fie că ni le achiziționăm noi, fie le primim cadou, au o putere semnificativă asupra noastră. Mie nici nu-mi vine să-mi dau jos inelul ;)). Înțelegeți voi ce vreau să spun. Chiar dacă îmi place să mă bucur de tot ceea ce mă înconjoară, de lucruri mărunte făcute cu drag și de îmbrățișările lungi și călduroase, uneori visez la câteva bijuterii.

Coriolan se află în topurile mele atunci când vine vorba de bijuterii și la serviciile post vânzare pe care le oferă, iar raportul preț-calitate mi se pare corect. Dacă vrei să-ți începi anul într-un mod fabulos, cu siguranță o bijuterie își va face treaba. Apropo, e și perioada reducerilor. Ce alt moment poate fi mai bun decât să-ți faci sau să-i faci un cadou fără nici o semnificație anume, doar pentru a aduce zâmbete pe buze?

Am vrut să încep prima postare cu un super shooting, unde m-am simțit la fel cum vă îndemn să vă începeți anul, pentru că același lucru îmi doresc și pentru mine. Sper să vă placă ce a ieșit!

Vă doresc un an extraordinar din toate punctele de vedere!

bijuterii Coriolan

bijuterii Coriolan

bijuterii Coriolan
bijuterii Coriolan
bijuterii Coriolna

bijuterii Coriolan
bijuterii Coriolan

bijuterii Coriolan

bijuterii Coriolan

bijuterii Coriolan

bijuterii Coriolan

bijuterii Coriolan

Am purtat rochie Nichi Cristina Nichita și bijuterii Coriolan!

Make-up și Hairstyling: Donna Carina Palas

Photo Credit: Ionuț Maco

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.