Ce nu-mi lipsește din bagaj de sărbători?

Cum a fost la cea de-a doua ediție BazART
decembrie 19, 2016
Începe-ți anul într-un mod fabulos
ianuarie 12, 2017

Dragii mei,

Mă gândeam astăzi că sunt primele sărbători pe care le petrec fără părinții mei, departe de casă. O să-mi lipsească masa de ajun pe care o luam cu toții cu bucate de post, că doar în Bucovina încă se mai păstrează tradițiile. Cu cele mai bune sarmale pe care le face mama în oală de lut, mocnite în cuptorul de sobă, cu compot de prune uscate, cu un fel de mâncare pe care o face mama doar în ajunul Crăciunului din ciuperci uscate și cu grâu dulce, frumos decorat. Deja am făcut un pact cu ai mei, că nu o să ne mai petrecem ajunul despărțiți și o să fie regula casei pe care o vom respecta cu sfințenie.

Până una alta, o să-mi petrec sărbătorile în Dublin și am fost atentă să-mi aduc câteva lucruri care să-mi fie aproape în această perioadă. În primul rând, puloverul roșu. Pe lângă faptul că e super călduros, are un print perfect pentru sărbători. Să vă mai spun că l-am găsit într-un Second Hand, nou-nouț? Știu, deja mă invidiați.

Dacă tot stau 3 săptămâni aici, a trebuit să-mi fac bagajul într-un mod destul de inteligent încât să nu-mi iau o ”tonă” de haine cu mine. Așadar, am apelat la articole multifuncționale, care pot fi incluse în diferite outfit-uri. Cizmele negre peste genunchi pe care le am de pe Dresslily sunt absolut senzaționale. Au un toc super interesant, botul ascuțit ceea ce dă senzația de alungire a piciorului și sunt mega comode. Cred că le voi exploata la maxim în această vacanță.

Mai apelez la o regulă atunci când călătoresc, îmi iau 2-3 gentuțe mici, astfel pot să le integrez în diferite ținute ( neapărat una dintre genți va fi neagră) și un ghiozdan interesant. Ghiozdanul îl folosesc în special în zilele în care sunt mai mereu plecată și am nevoie de mai multe chestii.

Nu uit nici de rujul roșu și câteva cosmetice esențiale pe care le folosesc zilnic. Laptopul, cel puțin o carte și câteva economii pentru shopping. Suntem fete, nu vizităm o țară fără să facem puțin shopping, right? 🙂

Sunt curioasă, ce vă luați cu voi atunci când plecați în altă țară? Unde o să vă petreceți sărbătorile?

img_0062

img_0084

img_0080

img_0082

img_0074

img_0071

img_0130

img_0122

img_0092

#OOTD: Pulover SH ~ Pantaloni scurți SH ~ Cizme Dresslily aici ~ Geantă Jadu aici – Accesorii H&M

Photo Credit: Andrei Cucu

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!

1 Comment

  1. Balan Mihail Romanticul spune:

    Buna Ramona imaginile m au sedus plovarul rosu ma aprins duiosia ta m au cuprins Diva de Bucovina m ai convins cu a ta prezenta de Vis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.