BazART – Ediția a II a

Dresurile plasă în tendințe
decembrie 8, 2016
Cum a fost la cea de-a doua ediție BazART
decembrie 19, 2016

Dragii mei,

Mă bucur super mult că BazART prinde contur și că acest concept este de interes pentru voi. După o primă ediție de succes, am spune noi, iată că mâine are loc ediția a II a BazART, începând cu ora 12:00 la Cafeneaua Piața Unirii (intrarea se face prin Bistro, mergeți înainte și coborâți scările).

Voie bună, lume faină, ilustrații fashion cu Maria Căruntu, după ținutele purtate în ziua evenimentului, tatuaje henna cu Ioana Zamfir, poze la minut cu Maria Zavate, home deco cu Mr. House, fashion bloggerii (atât de la nivel național cât și local) sunt gata să-și aducă garderoba la eveniment și multe alte surprize pentru voi.

Pentru că această ediție este dedicată design-ului, o să le avem invitate pe Ioana Ciolacu – designer vestimentar și Mihaela Glavan – designer de încălțăminte. Pur și simplu, mi se par geniale, atât pot să vă spun. Cred că este una dintre satisfacția noastră cea mai mare că am reușit să le aducem la BazART și că ne susțin conceptul.

Seara se va încheia cu o tombolă cu premii pentru cei care vor veni la eveniment și cu un super CONCERT LIVE susținut de trupa We Singing Colors.

Întrucât evenimentul BazART își propune ca de fiecare dată să redirecționeze o parte din veniturile realizate către o cauză socială și pentru că decembrie este luna cadourilor, ne propunem să aducem zâmbetul pe buze familiei Margarit din Popricani – o familie care ne-a impresionat prin puterea de muncă și prin forța de a trece peste obstacole. Cu toate că părinții provin din centre de plasament au reușit să-și facă o gospodărie și să aibă grijă de cei 4 copii ai lor. BazART dorește să îi încurajeze în continuare și să le ofere o bucurie în prag de sărbători.

Pentru detalii vă invităm să vizitați pagina noastră aici sau pe adresa de e-mail: bazartiasi@gmail.com

afis_general

program

Fashion bloggeri din Iași:

 1. Alexandra Dobă
 2. Andreea Chirilă
 3. Alexandra Huțupașu
 4. Andreea Scarlat
 5. Dana Manolache
 6. Daniela Macsim
 7. Diana Cătănoaia
 8. Elis Săvoaia
 9. Emanuela Pohrib
 10. Georgiana Constantinescu
 11. Ingrid Tirziu
 12. Melina Fodor
 13. Ramona Cervenciuc
 14. Simona Nemțanu

Fashionbloggeri din țară: Sandra Bendre, Deea Codrea, Manuela Lupașcu.

Mulțumiri speciale:

Eveniment găzduit de Cafeneaua Piața Unirii

Sprijinit de Asociația Umanitară ”Ajutăm împreună în fiecare zi”

Sponsori principali: Cafeneaua Piața Unirii, Kosarom, Hotel Unirea

Partener media: Viva FM

Parteneri: Babyliss, Chotronette, World Class, Madlene, Mr. House, Gramma Wines, City Boutique, The Mirror, Everbril, O-Bag, Vogel bags, Teo’s Cafe, Papucei, Galaxy Design, I’llustr8, Jolidon, C&A, Climent Art, Leonidas, Vivo.

Vă așteptăm cu drag într-un număr cât mai mare!

1 Comment

 1. Starleigh spune:

  Your story was really inimvoatfre, thanks!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.