BazART

Gânduri la apus de soare!
iulie 19, 2016
Gânduri după prima ediție BazART
august 8, 2016

Dragii mei,

Cu toate că abia am intrat în casă, am ținut foarte mult să vă dau cât mai multe detalii despre evenimentul de mâine, și anume BazART.

Împreună cu Andreea Chirilă am gândit acest concept cam acum două luni, ne-am pus pe treabă, timpul a trecut extraordinar de repede și iată că mâine, 6 august, în grădina de la localul Anturaj, începând cu ora 12:00, va avea loc evenimentul-pilot BazART.

Punctul convergent al conceptului BazART îl reprezintă MODA, o artă prin excelență, a cărei desfășurare a revoluționat lumea. În jurul acesteia, ne-am dorit să construim un eveniment care să înglobeze mai multe arte din acest domeniu creativ. Vor fi proiecții de documentare despre lumea modei, se vor realiza ilustrații fashion cu Diana Lized, după ținutele purtate în ziua evenimentului, tatuaje henna cu Ruxi Giosanu, poze la minut cu Maria Zavate, home deco cu Mr. House.

Nu vor lipsi nici atelierele de beauty: machiaj cu Laura Buțurcă – Pin-ul, Drama, Clasic, Every Day Make-up, hairstyling cu Aurelian Ion – Dialog cu părul tău, Tendințe în materie de manichiură & spa cu echipa de la Madlene, și nu în ultimul rând, o experiență inedită de shopping – bloggerii de fashion ieșeni sunt gata să-și vândă garderoba. Seara se va încheia cu o tombolă cu premii pentru cei care vor veni la eveniment și cu un super concert live susținut de trupa Myopia, unde veți avea posibilitatea să ascultați melodiile preferate într-o variantă inedită.

pliant-fb-1024x362

Întrucât consumul responsabil și local este reperul principal al evenimentului, o parte dintre veniturile realizate în cadrul BazART vor fi direcționate către REDU – o întreprindere socială din Iași, ce îşi propune să transforme, într-un mod creativ şi educativ, deşeurile textile în resurse. De altfel, echipa REDU va fi prezentă chiar în ziua evenimentului cu produse Upcycled realizate în atelierul REDU.

Ceea ce am transmis în mediul online, la radio sau TV (daaaa, am avut o tonă de emoții J) este că ne dorim să încurajăm un comportament etic în ceea ce privește shopping-ul și provocăm persoanele care vor participa la eveniment să reinventeze outfit-urile fashion bloggerilor. Smart shopping is always the best kind of shopping!

Mulțumiri speciale:

Eveniment găzduit de Anturaj

Sprijinit de REDU

Sponsori: Jassyro, Galaxy Design

Partener media: Viva FM

Parteneri: Madlene, Aurelian Ion, Laura Buțurcă,  Mr. House, Gramma, City Boutique, That’s Amore, Cuib, Everbril, O-Bag, Vogel bags, I’llustr8, Jolidon.

Premii tombolă: plic casual Vogel Bags, vouchere în valoare de 400 ron de la O-Bag, accesorii City Boutique, un machiaj de la Laura Buțurcă, vouchere de la Aurelian Ion, vouchere de la Madlene, sticle de vin Gramma, accesorii Everbril.

P.S. Pentru a intra în posesia premiilor trebuie să fiți prezenți la extragere, la ora 19:30!

P.P.S. Intrarea este liberă!

afis-eveniment-A3-724x1024

Vă așteptăm în număr cât mai mare să dați check-in la BazART!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.