Curs de gătit gratuit cu Nicolai Tand la Selgros Iași

Shop my closet
aprilie 12, 2016
Gânduri de primăvară
aprilie 20, 2016

Dragii mei,

Vreau să vă povestesc despre un super eveniment care va avea loc în data de 18 aprilie, în cadrul incintei magazinului Selgros Iași. Este vorba de prima ediție a ”Arenei Pasionaților”, un curs de gătit susținut de minunatul Nicolai Tand, dedicat amatorilor de gastronomie.

Deși m-am trezit târziu și am pierdut deadline-ul de înscrieri, sunt încântată că voi putea participa în calitate de spectator. Dacă te pasionează cât de cât gătitul, nu trebuie să ratezi evenimentul. Sunt sigură că vom afla câteva secrete și tehnici ale artei culinare live de la Nicolai. Cursul este public și se adresează tuturor celor care doresc să vadă creativitatea pusă în farfurie… șiiiiii, evident, să guste din bunătățile pregătite de cursanți.

Trebuie să recunosc, sunt o mică (mare) gurmandă. Nu aș putea să dau pas la un asemenea deliciu. Așadar, dacă îți place mâncarea, gătitul sau carisma și atitudinea pozitivă a lui Nicolai Tand, trebuie să spui prezent alături de mine.

Nu uita detaliile importante:

Când?

Luni, 18 aprilie, orele 18

Unde?

În incinta magazinului Selgros Iași (Șoseaua Nicolina, Nr. 67A)

Ce se întâmplă?

Curs gratuit de gătit cu Nicolai Tand + secrete și tehnici ale artei culinare. Bonus – degustare bunătăți 🙂

selgros-cheam-amatorii-gastronomi-din-ia-i-la-un-curs-de-cooking-gratuit-icirc-n-cadrul-ldquo-arenei-pasiona-ilor-rdquo-sus-inut-de-nicolai-tand-243

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele Selgros puteți să-i găsiți pe pagina de Facebook aici sau pe site-ul lor aici.

P.S. Mulțumesc Bogdan Alupoaie pentru poza de cover. Deja 2 bloggeri spun prezent. Cine ni se alătură? 🙂

Ne vedem luni. V-am pupat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.