Conferința ”Mindfulness pentru reducerea stresului” cu Dr. Hedi Hoka

Ladies in Fashion
decembrie 2, 2015
Catifeaua – o alegere sofisticată de Sărbători
decembrie 16, 2015

Dragele mele,

Să știți că nu am uitat de voi, pur și simplu a fost o perioadă încărcată, stresantă și plină de activități. De la deplasări prin Chișinău la examene, până la spitale, operații și alte acțiuni, încât efectiv nu am avut timp să vă scriu. Acum, că am reușit să mă liniștesc puțin, vreau să vă spun despre un eveniment pe care îl aștept cu sufletul la gură.

Conferința „Mindfulness pentru reducerea stresului” susținută de Dr. Hedi Hoka deschide seria de conferințe „TOTUL PENTRU FEMEI” organizate de Catrinel Zaharia.

Când?

Marți, 15.12.2015, între orele 17:00-20:00

Unde?

Hotel Internațional, Iași, Palas

Când am auzit de evenimentul pe care îl organizează Catrinel, chiar mi-a făcut ziua mai bună. În general, eu sunt interesată de tot ceea ce ține de stres și combaterea stresului, chiar și la doctorat studiez sindromul de burnout, care în traducere înseamnă epuizare la locul de muncă iar principala sursă a burnout-ului este stresul. Tind să cred că fiecare dintre noi a trecut sau trece printr-o perioadă stresantă iar în loc să-l combatem de cele mai multe ori acesta iese învingător, iar un astfel de eveniment se pretează perfect pe nevoile noastre.

Hedi Hoka este doctor în psihologie și este autoarea bestseller-ului ”Iubesc să fiu femeie”. Psiholog, specialist în dezvoltare personală, antreprenor si autor de cărți are o abordare modernă și realistă. Personalitate optimistă, deschisă, umanistă și cu adevarat implicată în arta de a oferi ajutor specializat, Hedi este profesionistul care duce dezvoltarea personală la un alt nivel în țara noastră.

resized

Potrivit principiilor mindfulness, stresul poate fi controlat. Prin metoda MBSR (mindfulness based reduction stress), orice persoană poate să controleze și să influențeze propriul sistem nervos prin concentrarea atenției asupra stării interne, observându-și atent sentimentele și emoțiile. Astfel, reușește să diminueze pe cât posibil impactul stresului și – pentru că s-a constatat că această practică are beneficii nu doar asupra stării psihice, dar și a stării de sănătate – să reducă, implicit, unul dintre factorii de risc pentru numeroase afecțiuni: de la boli cardiovasculare și autoimune până la depresie și stări de anxietate.

Sunt mai mult decât bucuroasă că o voi întâlni, asculta și învăța de la Hedi și cred cu tărie că voi pleca după eveniment cu o serie de tips-uri prin care voi controla mult mai bine situațiile stresante din viața mea.

Accesul la această conferință se face pe bază de bilet în valoare de 80 lei. Înscrierea și confirmarea plății se realizează accesând pagina totulpentrufemei.org

Vă invit să dați join la event pe Facebook aici

Și pentru că vreau să vă bucurați și voi împreună cu mine de eveniment, m-am gândit să ofer o invitație uneia dintre voi. Tot ce trebuie să faceți este să-mi scrieți într-un comentariu cum credeți că v-ar putea ajuta participarea la această conferință. Fie ca cel mai bun comentariu să câștige :D. Persoana care v-a primi invitația v-a fi anunțată mâine, 15.12.2015 la ora 10:00. Nu uitați să verificați pagina de Facebook și site-ul ramonacervenciuc.ro

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag și vă aștept la eveniment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.