Despre

Despre Ramona CervenciucCine sunt?

Bună, sunt Ramona și am 26 de ani. Sincer să vă spun, cred că este cel mai greu să te descrii pe tine ca persoană, așadar voi enumera câteva aspecte care aș putea spune că mă caracterizează. Prin urmare, eu, Ramona:

– sunt o persoană energică, plină de viață care iubește oamenii și natura;

– urăsc minciuna și oamenii falși;

– sunt voluntar la Clubul Rotaract Iași Copou și membru alumni Liga Studenților Economiști din Iași;

– sunt pasionată de tot ceea ce ține de educație;

– citesc cărți din care pot învăța și adapta în viața mea;

– sunt antreprenor la început de drum, so wish me luck;

– gătesc și fac shopping în timpul liber;

– sunt interesată de un stil de viață sănătos;

– ador pastele și în general mâncarea;

– ador dulciurile, iar acum sunt în plin proces de a renunța la zahăr, așadar mă orientez spre dulciurile raw vegane.

Ce îmi doresc?

Vreau să vă văd fericite, vreau să văd atitudine, vreau să vă văd îmbrăcate cu stil, vreau să aveți încredere în voi, vreau să vă iubiți, vreau să fiți împăcate cu voi și cu ceea ce sunteți. Prin intermediul acestui proiect drag mie, care mă reprezintă ca persoană și descrie modul în care percep viața, doresc să vă împărtășesc viziunea mea asupra femeii cu atitudine, care știe să se îmbrace și să aibă un stil propriu, cum am reușit să scap de anumite probleme datorită unui mod de viață sănătos, cum am scăpat de un ten cu probleme, ce activități și la ce evenimente particip pentru a mă dezvolta atât din punct de vedere personal cât și profesional și multe alte tips-uri care poate vă vor fi de folos. De asemenea, voi promova femeia cu atitudine, care știe să se bucure de lucrurile mărunte și care știe să fie FEMEIE.

Îmi doresc să învățăm împreună, să ne ajutăm și să ne dezvoltăm frumos. Schimbarea vine de la noi și suntem ceea ce vrem să fim. Eu aleg să fiu fericită, să mă bucur în fiecare zi de ceea ce fac și ceea ce mă înconjoară. Voi ce alegeți să fiți?

Vă pup și vă îmbrățisez cu drag!