Cum a fost la deschiderea magazinului Kik din Botoșani?

costume femei, costume barbati, costume la comanda, materiale naturale, bespoke tailor
Povestea Costumelor cu ATITUDINE
iulie 24, 2018
Cadouri și decorațiuni de Crăciun
decembrie 23, 2018

Săptămâna trecută am fost invitată să iau parte la deschiderea magazinului Kik din Botoșani. Pentru cei care nu cunoașteți brand-ul, Kik este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania.

Știam că au un raport foarte bun calitate-preț, dar nu intrasem în contact cu produsele lor până la deschidere. Evident că odată ajunsă în magazin, am fost atentă la compoziția materialelor (începe să devină un defect profesional), la prețuri și diversitate. Trebuie să recunosc că am fost plăcut surprinsă, magazinul este foarte mare și găsești o mare varietate de produse, de la haine, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii la produse de home&deco, jucării și decorațiuni. Mare atenție!!!  Cu greu te poți abține să pleci fără să-ți achiziționezi măcar un produs.

Primul raion care m-a captat, a fost cel destinat bebelușilor. În ultima vreme, îi tot cumpăr hăinuțe lui Marcu ;)). Nu am putut pleca fără să-i iau ceva, ceea ce era și de așteptat.

haine bebe

Dacă tot a venit Alin cu mine și este un sprijin necondiționat în această perioadă, eu fiind în trimestrul 3 J, m-am gândit că ar fi drăguț să-i fac și lui un cadou, i-am achiziționat o jacketă de la Adidas super cute. O să-l fur la un shooting să v-o arăt și vouă, cred că a costat în jur de 70 lei.

Și ce femeie pleacă dintr-un magazin fără să-și cumpere ceva? 🙂 Mi-am luat o rochiță și un pulover, care îmi vin perfect la cele aproape 34 de săptămâni de sarcină. Am făcut și un shooting în acest week-end, să-mi spuneți dacă vă plac, pentru că eu m-am simțit super bine cu ele. Rochița a fost în jur de 40 lei și puloverul 70 lei. După cum spuneam, prețurile sunt super accesibile.

Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost sesiunea de shopping pe care am avut-o împreună cu câștigătoarea concursului pe care l-am organizat pe pagina mea de intagram @ramona.cervenciuc. A fost o reală plăcere să o întâlnesc pe Amalia și m-am simțit excelent în compania ei. Vă las mai jos și un mic video surprins de dragul meu soț.

 

La deschidere m-am întâlnit și cu Alexandra, Daniela și Simona, fashion bloggeri din Iași. Ne-am distrat și am făcut shopping împreună. Vă las mai jos cea mai reprezentativă poză 🙂

blogger

Vă recomand cu mare încredere să faceți o vizită magazinului Kik. În Botoșani îl veți găsi la etajul 1, la Uvertura Mall.

Având în vedere că merg destul de des la Botoșani, cu siguranță le voi mai face vizite. Magazinul Kik se va extinde în toată țara, sper să ajungă și la Iași cât mai curând 🙂 !

În încheiere, vă las câteva poze de la shooting-ul din week-end. Sper să vă placă rezultatul și propunerea mea de #pregnantoutfit.

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag! R.C.

 

 

 

1 Comment

  1. […] câștigătoarea concursului organizat împreună cu magazinul Kik din Vaslui. Vă las link-ul  aici și cu experiența pe care am avut-o la deschiderea magazinului Kik din Botoșani. Aștept cu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.